BEHANDELING

Een lichaamsbehandeling kan je helpen om te ontspannen, te doorvoelen, los te laten en te verwerken. Een welkome aanvulling wanneer lijf en hoofd wat wiebelig voelen of als je de behoefte hebt aan extra omhulling en ondersteuning. Ook kan het zijn dat je vliezen geopend zijn, maar de weeën uitblijven. Of dat je kind in stuitligging ligt of je richting de 42 weken gaat en de geboorte op zich laat wachten. Een behandeling kan dan helpen om je lichaam het duwtje de juiste richting op te geven. 

 LICHAAM
Een massage met zachte en krachtige hand, om spieren en weefsel voor of na de baring te helpen ontspannen. 
 
 Ik masseer met diepe aandacht en intuitief en besteedt aandacht aan de delen van je lichaam die het het zwaarst te verduren hebben. 
1,5 uur | E100
 
BEKKEN
Een behandeling om bekken en buik de warmte en ontspanning te geven die ze na een baring verdienen. 
Een combinatie van massage, warmte en een oliewikkel. Na de behandeling omhul ik je met een oerhollands sluitlaken of een Indonesische buikwikkel.
 
1,5 uur | E100

LICHAAM EN GEEST

Een uitgebreide behandeling om lijf en hoofd te verzorgen na dragen,  baren, abortus of miskraam.  Een moment om (vaak voor het eerst) alleen te zijn, te herdenken en op te laden. 

warme drank

kruidig (voeten)bad

delen van je verhaal 

lichaamsmassage

lichaamspakking

lichaamsomhulling

3 uur | E200

STUITLIGGING
Een optimale ligging van je kindje is met het hoofd naar beneden. 
Ligt je kindje in stuit, dan kan een combinatie van oefening en behandeling uit nodigen om in de juiste positie te draaien. Ideaal om te boeken voor je een uitwendige versie laat doen door de verloskundige. 
Oefeningenkaart en behandelpakket inbegrepen - om wat ik jullie leer, later zelf te herhalen. 
1 uur | 75 euro
UITBLIJVENDE ONTSLUITING | OVERTIJD
Een golf water, je vliezen openen, maar de bevalling dient zich niet aan. Of je gaat voorbij de 40 weken en je wil zelf iets doen alvorens over te gaan op inleiden? 
In deze behandeling stimuleer ik met oefening, massage en warmte drukpunten in je voeten, bekken en onderrug. 
Behandelingen en oefeningenkaart inbegrepen - zodat jij of je eventuele partner de behandeling kan herhalen nadat ik ben vertrokken. 
1 uur | 75 euro

© 2016 Jet van Groningen

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon