top of page
  • Jet van Groningen

TOILETREFLECTIE


Jet op het toilet of de reflectie over de onderste regionen.

Jade - eieren, vaginale stoombaden, yoni-yoga, pussyclasses, kleine hemelse kringlopen en baarmoedermeditaties. Het is je ding, of het is je ding niet.

Ik juich de bewegingen toe, omdat het bijdraagt aan een openheid over onze seksualiteit, gender-identiteit, vrouwelijkheid / mannelijkheid / alles daar tussenin of daarbuiten. En omdat het ons bewustzijn van lichamelijkheid stimuleert en onze acceptatie en omgang met ongemak en genot vergroot.

Vraagtekens heb ik wel bij de verheffing van sommige rituelen tot heilige graal: wat werkt, stimuleert en opent is net zo persoonlijk als je muzieksmaak. Ik luister nu naar Three Sides of Nazareth van Nicolas Jaar - daar valt overigens niet over te twisten (naar mijn mening)


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page